GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Düztepe İlkokulu

Mrt

Düztepe İlkokulu olarak 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve M. Akif Ersoy'u Anma Günü için tören düzenledik. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Şubat ayı atasözleri ve deyimler konuşuyor adlı sergimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Donatımı Ziraat Bankası personelleri ve Yol Arkadaşım Derneği tarafından yapılan özel eğitim sınıfımızın açılışı Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemal GÜLİSTAN ve dernek yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti. Aynı zamanda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz okulumuzda açılan PİKTES Türkçe Telafi Eğitimi ve Halk Eğitim Merkezi kursları öğrencileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve değerli misafirlerimize okulumuza katkıları ve ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Şbt

3-E ve 3-F sınıflarımızın öğrencileri, öğretmenleri Ahmet ARSLAN ve Gökbel KAYA rehberliğinde Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça Çocuk Kütüphane'sine gezi düzenlediler. Öğencilerimize ve örğetemenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Düztepe İlkokulu olarak okul dergisi hazırladık. Derginin hazırlanmasında emeği geçen okul müdür yardımcımız Soner GİNDİRGA'ya ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Dergimizi aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz; www.storyjumper.com/book/showframe/167509501/DZTEPE-LKOKULU-2023-2024-ETM-RETM-YILI-OKUL-DERGS-HAZIRLAYAN-Son

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Şubat ayı panomuzu hazırladık.

Şbt

Sayın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Vasıf Munis ve değerli ekibi okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 4. sınıflarının  öğrencileri, sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde Müzeyyen Erkul Gaziantep Bilim Merkezi'ne gezi düzenlediler. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Düztepe İlkokulu olarak MEB'in uygulamış olduğu Karne Haftası Etkinlikleri kapsamında sınıflarımızda "Bilgi Yarışması" etkinliği düzenledik. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Düztepe İlkokulu olarak MEB'in uygulamış olduğu Karne Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuzda kermes düzenledik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Düztepe İlkokulu olarak MEB'in uygulamış olduğu Karne Haftası Etkinlikleri kapsamında "Tecrübe Paylaşımı" adlı etkinliği düzenledik. Etkinliğimize katılım sağlayan emniyet ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Düztepe İlkokulu olarak MEB'in uygulamış olduğu Karne Haftası Etkinlikleri kapsamında "Yetenek Paylaşım Saati" adlı etkinliği düzenledik. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Düztepe İlkokulu olarak MEB'in uygulamış olduğu Karne Haftası Etkinlikleri kapsamında "En Sevdiğin Oyuncağı Paylaş" adlı etkinliği düzenledik. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz ana sınıfı A ve B şubelerimizin öğrencileri, öğretmenleri Hacer KURT ve Ayşegül HALICI rehberliğinde sinema etkinliği düzenlediler.

Ara

Okulumuz 4-F sınıfı öğrencileri, Eda Gizem CANSIZ öğretmenimizin rehberliğinde "parmak boyası ile kardan adam" etkinliği yaptılar. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.