GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Düztepe İlkokulu

Ara

Düztepe İlkokulu olarak geleneksel hale getirdiğimiz Kitap Kurtları, Ayın Yıldızları ve En Temiz Sınıflarımız için ödül töreni düzenledik. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Düztepe İlkokulu olarak Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anlamı bilinmeyen kelimelerle; cümle ve afiş oluşturma ve anahtar kelimelerle hikaye anlatma etlinliklerimizi yaptık. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz uyum sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Ayşe ÖZDEMİR ve Nevin KIVRAKDAL rehberliğinde; 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluşu dolayısıyla Gaziantep Panorama Müzesi'ni ziyaret ettiler. Ayrıca Gaziantep Kalesi ve Bakırcılar Çarşısı'nı gezerek şehrimizin kültürel ve manevi değerlerini öğrendiler.

Ara

Okulumuz 4-F sınıfı öğrencileri, Eda Gizem CANSIZ öğretmenimizin rehberliğinde "Kar Küresi" adlı atölye çalışması yaptı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 3-C, 4-D, 4-E ve 4-F sınıflarının öğrencileri ve öğretemenleri, Gaziantep Panorama Müzesi'ne gezi düzenledik. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Düztepe İlkokulu olarak 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluş Günü için tören düzenledik. Ülkemiz için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

Ara

Düztepe İlkokulu olarak Tutum, Yatırım Ve Türk Malları Haftası'nı kutladık. İdarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Düztepe İlkokulu olarak geleneksel haline getirdiğimiz Kitap Kurtları ve Ayın Yıldızları projelerimizde, Aralık ayında seçilen öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde okulumuz özel eğitim öğretmenleri Halil AYCAN ve Ayşenur DEMİR tarafından özel gereksinimli öğrencilerimizin de katılımıyla, Engelliler İçin Farkındalık Etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılım sağlayan okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 3-E ve 3-F şubelerinin öğrencileri, Ahmet ARSLAN ve Gökbel KAYA öğretmenlerimizin rehberliğinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kütüphanesi'ne gezi düzenlediler. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 3/D, 3/G ve 4/D sınıflarının öğrencileri ve öğretmenleri Erikçe Macera Kampı'na gezi düzenlediler. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Düztepe İlkokulu olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü için tören düzenledik. Başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere vatanımız için şehit olan bütün öğretmenlerimizi saygıyla anıyor, bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

Okulumuz 3/F sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Ahmet ASLAN rehberliğinde Trafik Parkı'na gezi düzenlemiştir. Öğrencilerimize, öğretmenimize ve polislerimize teşekkür ederiz.

Kas

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" vesilesi ile düzenleyeceği "İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması" için, okulumuzu temsilen, 3-F sınıfından Defne Günce GÖÇMEN seçilmiştir. Öğrencimizi ve öğretmeni Ahmet ASLAN'ı tebrik eder, başarılar dileriz.

Kas

Okulumuzda Kızılay tarafından kan bağışı kampanyası düzenlenmiştir. Katılım sağlayan idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.