GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Düztepe İlkokulu

Nis

Düztepe İlkokulu olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı çoşkuyla kutladık. Başta Cumhuuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla ve şükranla anıyoruz. Kutlama programımızın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve okul idaremize teşekkür ederiz. Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun.

Nis

Okulumuz 3/D ve 3/H şubeleri, sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde Bilim Şahinbey Atölye'lerine gezi düzenlediler. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Düztepe İlkokulu olarak İlköğretim Fiziksel Etkinlikleri Turnuvasının ödül törenini düzenledik. Turnuvaya katılım gösteren bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul idaremize teşekkür ederiz.

Nis

Düztepe İlkokulu olarak Dilimizin Zenginlikleri projesi için Mart ayı Masal Okumaları etlinliğimizi yaptık.

Mrt

İlköğretim Fiziksel Etkinlikler Turnuvamızın (İFET) şampiyonları: 1/E , 2/D , 3/H , 4/C sınıflarımız oldu. Ayrıca  2/D ve 4/C sınıflarımız okulumuzu ilçe ve il turnuvalarında temsil etme hakkı kazandı. Yarışmaya katılım sağlayan tüm sınıflarımıza teşekkür , şampiyonlarımızı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz 3-A, 3-B, 3-C, 3-D, 3-E, 3-F, 3-G, 3-H ve Uyum Sınıfımız, 27-28-29/03/2024 Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü 09.30-12.30 saatleri arasında Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi'ne gezi düzenlemiştir. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Düztepe İlkokulu olarak İFET 'e (İlköğretim Fiziksel Etkinlikler Turnuvası) tam gaz başladık. Tüm şubelerimize başarılar dileriz.

Mrt

Düztepe İlkokulu olarak 21 Mart Down Sendromlular Günü için okulumuz toplantı salonunda, özel eğitim sınıfımızın öğrencilerinin de katılımıyla farkındalık etkinliği düzenledik.

Mrt

Düztepe İlkokulu olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü için program düzenledik. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için canını veda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

3-D ve 3-G sınıflarımızın öğrencileri, öğretmenleri Sebahat AKBAŞ ve Fidan BEKTAŞOĞLU rehberliğinde Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça Çocuk Kütüphane'sine gezi düzenlediler. Öğencilerimize ve örğetemenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Düztepe İlkokulu olarak okulumuzdaki kadın öğretmenlerimizin ve personellerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladık.

Mrt

Düztepe İlkokulu olarak Deprem ve Yangın Tatbiklatı yaptık. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Düztepe İlkokulu olarak 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve M. Akif Ersoy'u Anma Günü için tören düzenledik. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Şubat ayı atasözleri ve deyimler konuşuyor adlı sergimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.